GRATIS GRATIS ING PRODUK GRATIS
Produk sing ngladeni kabutuhan kesehatan warga. Miturut WHO, produk-produk kasebut kudu kasedhiya "kapan wae, kanthi jumlah sing cukup, ing bentuk dosis sing cocog, kanthi informasi kualitas lan nyukupi, lan kanthi rega sing diwenehake individu lan masarakat".
  • V-band clamp

    Klip V-band

    Clamp V-band digawe saka pengikat baja khusus, resistensi karat sing apik. Iki clamp utamane digunakake karo flanges, flanges kanthi ukuran sing beda ora bisa nggunakake alur sing padha, utawa bocor bakal kedadeyan, mula priksaan kudu menehi gambar gulungan flange utawa alur.
    Iki digunakake kanggo nyambungake outlet turbocharger lan saluran exhaust mobil. Bisa nyegah supercharger dadi overburdened lan getaran rusak lan stres supercharger.
  • T-bolt with spring clamp

    T-samberan karo clamp spring

    T-bolt kanthi clamp spring nambah sumber ing clamp T-bolt biasa kanggo nampung variasi ukuran sendi sing luwih gedhe, menehi tekanan segel seragam lan kinerja segel sing bisa dipercaya.
  • T-bolt clamp

    Ngawat-ngawati T-bolt

    Clamp T-bolt minangka jinis clamp sing ditrapake kanggo pengedap tabung silikon sing kandel. Jalur bandwidth saiki sing ana yaiku: 19, 20, 26, 32, 38.
  • Robust clamp with solid trunnion

    Clamp mantep karo trunnion padat

    Clamp tahan kuat lan trunnion padhet yaiku clamp sing akeh digunakake kanggo irigasi.
  • Robust clamp with double bolts

    Ngawat-ngawati kenceng nganggo bolongan dobel

    Clamp sing kuwat karo bolts dobel duwe rong ngawut-awut, sing bisa digunakake minangka bolt terbalik utawa bolt arah sing ana arah.